Jilin Sifot Economy & Trade Co., Ltd. dumunung ing Liaoyuan City, ibukutha kaos kaki internasional ing China.Kang minangka perusahaan kanthi produksi lan adol pangembangan desain, kanthi hak impor lan ekspor independen. Perusahaan kita kantor pusat ing Liaoyuan. sing dikenal minangka ibukutha industri kaos kaki Cina.Perusahaan kita wis ngenalake mesin nyulam hosiery sing dikontrol komputer lan peralatan desain.Kita bisa ngasilake kaos kaki katun, kaos kaki serat bambu, kaos kaki modal, kaos kaki katun organik, lan liya-liyane kanggo wong diwasa lan bayi.
Kita duwe tim desain lan pangembangan profesional, Kita uga bisa ndhukung layanan khusus adhedhasar desain lan karya seni sampeyan dhewe.Kanggo saben pesenan, kita ngontrol kualitas kanthi serius saka milih bahan, nyetak, jahitan, pengepakan nganti pengiriman pungkasan.