Babagan awake dhewe

Jilin Sifot Economy & Trade Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Jilin Sifot Economy & Trade Co., Ltd. dumunung ing Liaoyuan City, ibukutha kaos kaki internasional ing China.Kang minangka perusahaan kanthi produksi lan adol pangembangan desain, kanthi hak impor lan ekspor independen. Perusahaan kita kantor pusat ing Liaoyuan. sing dikenal minangka ibukutha industri kaos kaki Cina.Perusahaan kita wis ngenalake mesin nyulam hosiery sing dikontrol komputer lan peralatan desain.Kita bisa ngasilake kaos kaki katun, kaos kaki serat bambu, kaos kaki modal, kaos kaki katun organik, lan liya-liyane kanggo wong diwasa lan bayi.
Kita duwe tim desain lan pangembangan profesional, Kita uga bisa ndhukung layanan khusus adhedhasar desain lan karya seni sampeyan dhewe.Kanggo saben pesenan, kita ngontrol kualitas kanthi serius saka milih bahan, nyetak, jahitan, pengepakan nganti pengiriman pungkasan.

6
2
44

Soko We Do

Kita bisa ngasilake kaos kaki katun, kaos kaki serat bambu, kaos kaki modal, kaos kaki katun organik, lan liya-liyane kanggo wong diwasa lan bayi. Ing njaba, Kita uga nindakake layanan sing disesuaikan, bisa ngatur logo, label, pola, lan liya-liyane;ndhukung printing selaras, tenun lan pangolahan liyane.Nyedhiyani MOQ kurang, 50 pasang bisa diprodhuksi.Ing wektu sing padha nyedhiyakake layanan sampel gratis.Kita ngasilake kaos kaki luwih saka sepuluh taun sejarah.Ing wektu iki, kita wis ngupayakake produksi kaos kaki sing luwih apik, pangenalan pelanggan minangka pakurmatan sing paling gedhe.
Kita ora mung bakal nyoba paling apik kanggo menehi layanan sing apik kanggo saben klien individu, nanging uga siap nampa saran apa wae sing ditawakake para panuku kanggo kaos kaki OEM Supply china, Kesenengan pelanggan minangka tujuan utama.We welcome sampeyan kanggo nyetel hubungan bisnis karo kita.Kanggo informasi luwih lengkap, priksa manawa sampeyan ora bakal ngenteni kontak karo kita.
OEM Supply karo sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs apik gayane, item kita digunakake digunakake ing lapangan iki lan industri liyane.We welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan entuk sukses bebarengan!We welcome pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca saka kabeh bagéan donya kanggo hubungi kita lan ngupaya kerjasama kanggo keuntungan bebarengan.

tim

Kita duwe tim desain lan pangembangan profesional, Kita uga bisa ndhukung layanan khusus adhedhasar desain lan karya seni sampeyan dhewe.

Misson

Kemitraan sing paling apik nggambarake hubungan sing dipercaya lan ngormati kanthi keuntungan bebarengan, sing ndadekake asil sing luwih sukses.

Pengalaman

We duwe pengalaman ekspor sugih, produk kualitas dhuwur, prices competitive, layanan atasan lan pangiriman ing wektu.

pasar

Pasar manca kita kalebu Asia, Kanada, Inggris, Italia, Amerika Serikat, Prancis, Jerman lan negara liya.

Kenapa Kita?

1. Kontrol kualitas
Kita ing sesuai ketat karo standar internasional kanggo produksi, kita strictly tindakake sistem BSCI;
3. Desain & Pangembangan
Kita duwe tim desain dhewe, Kita bisa nyedhiyakake layanan sing luwih apik lan luwih akeh pilihan kanggo para pelanggan.
5. Kapercayan Pelanggan
We nindakake bisnis kanggo pelanggan ing luwih saka 36 negara karo njaga long-term, hubungan stabil kerjasama.

2. Fokus & Pengalaman
Pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe kaos kaki lan luwih saka 1000 istilah kaos kaki olahraga sing beda.Kita fokus, kita profesional.
4. Jaminan Perdagangan
Kita gabung karo Jaminan Perdagangan kanggo njamin keamanan transaksi, perdagangan bisa luwih yakin, luwih gampang.
6. Bukti cepet
3-7 dina proofing cepet.Ngirit wektu tuku lan biaya tuku pelanggan.

Sertifikat

Produk Sifot wis lulus sertifikasi Reach lan ISO9001 lan duwe proses kontrol kualitas sing lengkap.Ing proses produksi, akeh faktor kayata wong, mesin, bahan, lan cara sing mengaruhi kualitas produk sing dikontrol kanthi ketat, lan ditindakake liwat kabeh tautan produksi.Kualitas produk cocog karo standar internasional.Ing taun kepungkur, wis menangaké penghargaan teknologi anjog ing industri, hadiah pisanan dodolan kaos kaki lan sertifikat liyane.Unanimous dipuji dening pelanggan luar negeri

4
3
2
1