Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1.Apa sampeyan bisa nggawe desain lan paket sing disesuaikan?

- Ya, layanan OEM kasedhiya.

Q2.Apa prosedur layanan OEM sampeyan?

- Konfirmasi kriya saka customer lan ngowahi kanggo pas gawé.
- Nggawe sampel counter ing 5-7 dina.
- Sawise kualitas, rega, lan rincian pengepakan dikonfirmasi, kita bisa miwiti produksi massal.
- Konfirmasi rincian kiriman produk lan barang bisa dikirim sawise mriksa.

Q3.Apa MOQ lan rega OEM sampeyan?

- Kanggo kaos kaki khusus, gumantung saka desain, normal yaiku 500 pasang t0 5000 pasang saben warna saben ukuran saben desain.
- Rega FOB kita adhedhasar desain, materi, ukuran lan jumlahe.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika (1) kita wis nampa simpenan, lan (2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Q4.Kepiye babagan biaya sampel lan wektu sampel?

- Yen kita duwe kaos kaki ing Simpenan, siji sampel padha bisa dikirim menyang sampeyan karo barang ngumpulake.
- Yen sampeyan butuh desain dhewe, butuh $ 50 / gaya / warna / ukuran kanthi pengiriman barang miturut syarat sampeyan.Nanging dibalekake sawise pesenan dijupuk.
- Wektu sampel OEM kira-kira 5-7 dina sawise desain dikonfirmasi.

Q5 .Carane Order?

- Biasane customer bisa pesen produk kita dening platform Alibaba utawa hubungi kita wakil dening Email.Sawise nampa pesen sampeyan, dodolan kita bakal konfirmasi karo sampeyan babagan spesifikasi utawa perkara liyane sing dibutuhake.

Q6.Kepiye cara ngirim pesenan cilik?

Sawise mbayar, sampeyan bakal ngerti wektu pangiriman saka invoice resmi, paket kasebut bakal dikirim utawa dikirim ing wektu sing direncanakake.kita asring ngatur pangiriman liwat Fedex, DHL, UPS, China Post utawa EMS.Ekspres internasional FEDEX minangka cara sing disenengi.
iku uga kasedhiya kanggo ngirim paket minangka saben forwarder ditetepake.
Pengiriman cepet: 5-7 dina kerja menyang AS, Eropa lan Asia

Q7.Kepiye carane nglacak pesenan sampel?

Sawise dikirim, kita bakal ngetik nomer nelusuri ing platform Alibaba;sampeyan bakal nemokake lan nglacak status paket, utawa ngirim nomer nelusuri menyang kothak layang, sampeyan bisa nglacak langsung ing web ing ngisor iki.
http://www.dhl.com
http://www.ups.com
http://www.fedex.com

Q8.Carane Mbayar?

Kita nampa pembayaran liwat, T / T (transfer bank) lan Western Union, malah Paypal utawa kertu kredit lan L / C.Mangga takon kita bab rincian ing advance.
Ing 2-4 dina kerja, pembayaran bakal ditransfer menyang akun kita.

Q9.Apa sampeyan duwe jaminan kualitas utawa garansi?

Ya, kabeh produk kita dijamin dening babar pisan 12 sasi ngisor lingkungan biasa.
Kita milih produk kanggo adol adhedhasar desain sing apik banget lan linuwih hardware sing wis kabukten.Dadi kualitas dijamin.
Yen sampeyan duwe masalah apa wae karo produk, utawa sampeyan ora marem kanggo alasan apa wae, sampeyan bisa ngubungi kita lan kita bakal ngrembug masalah kasebut kanthi cara sing jujur.
Yen kasengsem ing produk kita, kindly ngirim email kanggo njaluk rega paling apik lan rincian liyane.Kita bakal nindakake kabeh bisa kanggo please sampeyan.

Pengin ngerti luwih lengkap babagan kita?