Katun Amercian mlebu irama oversold, para panuku tuku kiriman jangka panjang luwih akeh

Miturut umpan balik saka sawetara pedagang katun internasional lan perusahaan impor katun, amarga mundhake katun berjangka ICE wiwit pertengahan Maret, jumlah kontrak sing dibatalake dening sawetara adol mundhak akeh amarga pengiriman telat lan dirembug mandap.Kajaba iku, sanajan kinerja ekspor sing kuat saka katun Amerika ing 2021/22, kiriman wis ditundha kanthi serius lan wektu kinerja wis bola-bali ditundha, lan sawetara panuku China sing "nyelehake beras sing padha ing pot" mung bisa kanthi pasif. pesenan dibatalake dening panuku Chinese padha rauh re mlebu lan didol dening pabrik katun lan pedagang ing India, Pakistan, Vietnam lan negara liyane.Ing 2021/22, ekspor katun Amerika tetep kuwat lan mlebu irama oversold.

Miturut statistik, ing tanggal 14 April 2022, volume kontrak kumulatif katun Amerika ing 2021/22 yaiku 3.259 yuta ton, 48000 ton luwih saka volume ekspor taunan sing diprediksi dening USDA, lan kemajuan penjualan tekan 101.5%.Eksportir katun Amerika bisa uga nggunakake katun Amerika, katun Brasil utawa katun Australia ing 2020/21 tinimbang ngirim, lan para panuku kudu tuku miturut kabutuhan dhewe.

Kajaba iku, amarga data ekspor katun Amerika sing dikontrak ing 2021/22 lan 2022/23 relatif dhuwur (tanggal pengiriman ing 2022/23 utamane ing Desember / Januari), tingkat kiriman lan pangiriman katun Amerika ing 2022 relatif. kurang;Kajaba iku, amarga akeh faktor kayata jangkah terus-terusan "belanja" komoditas global ing Amerika Serikat, konflik antarane Rusia lan Ukraina, lan wadhah / ruang pengiriman sing ketat, para panuku saka Türkiye, Vietnam, Pakistan lan negara liya fokus ing priksaan lan pengadaan kiriman katun Amerika sing luwih dawa kanggo njamin keamanan pasokan katun ing 2022 / 23. Mulane, ing dina dagang anyar, prabédan rega disk antarane kontrak Juli utama es lan kontrak Desember wis mboko sithik dadi 167 sen / pound. , Bentenipun rega antarane kontrak utama lan kontrak ing Maret 2023 uga mudhun saka 22-23 sen / pound kanggo bab 20 sen / pound.

Sawetara perusahaan lan institusi sing gegandhengan karo katun percaya yen kanthi tingkat wutah saka wilayah sing ditandur saka katun Amerika ing taun 2022 luwih murah tinimbang sing diarepake, pamrentah India mbatalake tarif 11% kanggo impor katun ing taun iki, lan nganti saiki, prihatin babagan kahanan garing lan kurang banyu. ing wilayah katun kidul-kulon / wilayah katun kulon ing Amerika Serikat isih serius, lan dhukungan positif liyane, kisaran ICE "terbalik" ing sasi adoh lan cedhak bakal terus saya lemah.


Wektu kirim: Sep-21-2022