Apa "panas spontan" long Johns pancen bisa digunakake?

Nalika cuaca saya adhem lan adhem, "long Johns", sing biyen diremehake dening wong enom, dumadakan dadi populer.Topik kayata "tingkat wutah dodolan Provinsi Hainan luwih dhuwur tinimbang telung provinsi Northeast" lan "long Johns nyedhiyakake rasa aman ing mangsa" wis sukses ing daftar panas.Long Johns wis dadi barang fashion, lan "panas spontan" mesthi dadi kontributor pisanan.Dheweke katon entheng lan anget, mula dheweke populer ing kalangan enom.Nanging apa sing diarani "long Johns berteknologi tinggi" pancen bisa digunakake?

Miturut hukum konservasi energi, panas ora bisa digawe saka hawa tipis.Saiki, ora ana materi ing donya sing bisa dadi panas banget, mula ora ana sandhangan sing bisa nggawe "panas spontan" saka apa-apa.

Dadi apa jeroan demam spontan minangka hoax lengkap?Mesthi ora.Ana macem-macem jinis bahan serat termal sing bisa nyedhiyakake anget ekstra ing kahanan tartamtu.Contone, serat photoheating nyerep sinar matahari lan nggambarake radiasi termal saka awak;Serat pemanasan energi listrik dadi panas nalika diuripake;Serat pangowahan fase nggunakake owah-owahan fase materi kanggo ngeculake utawa nyerep panas laten kanggo ngatur suhu.Sandhangan sing digawe saka bahan kasebut ora kudu kandel banget supaya tetep anget.Mekanisme pemanasan sing paling umum digunakake ing sandhangan saben dina yaiku "pemanasan hygroscopic".Kain kasebut bisa nyerep kelembapan sing dipancarake dening awak sawise kontak karo awak, lan ngowahi energi kinetik molekul banyu sing dibuwang dening awak dadi energi panas, saengga nambah suhu awak.

Johns dawa sing terus berkembang minangka lambang teknologi industri sandhangan."Teknologi ireng" sing diwakili dening "demam spontan" ndadekake luwih akeh wong enom tresna karo jeroan dawa, ngasilake pirang-pirang merek anyar sing nganggep panas lan kaendahan, lan meksa produk domestik lawas kanggo inovasi lan tindakake tren."Bludru emas", "beludru mutiara", "serat panyimpenan panas arang pring wol", "cahya lan anget", "celana jeroan dhewe-dhewe" lan Johns dawa sing dhuwur lan misterius liyane saingan metu, luwih populer, regane uga mundhak.

Data saka platform gedhe nuduhake yen jumlah panelusuran kanggo long Johns ing pungkasan Oktober tambah 230% dibandhingake tengah sasi, lan pangguna ing umur 35 nyumbang 51,3% saka panelusuran.Telusuri online kanggo "sandhangan termal ilmu lan teknologi ireng", sampeyan bakal nemokake yen rega sandhangan termal, celana termal luwih saka 200 yuan.

Ing tangan liyane, rega kuwi dhuwur "teknologi ireng" dawa Johns, kinerja anget tenan dadi apik?Miturut laporan media, Asosiasi Konsumen Zhenjiang nugasake Institut Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Produk Tekstil Jiangsu kanggo nguji fungsi "tingkat pengawetan panas, kinerja transfer panas, penyerapan kelembapan lan pemanasan" sing asring diiklanake.Para penyidik ​​​​tuku 7 potongan jeroan termal "pemanasan dhewe" ing 6 platform.Nanging, saka standar implementasine produk, bisa dideleng manawa merek kabeh main spanduk "anget" lan "pemanasan dhewe" ing promosi, standar implementasine umume merek ora ana hubungane karo "celana jero termal. ”.Wong sing tanggung jawab ing Asosiasi Konsumen Zhenjiang ujar manawa jeroan termal ing toko ing saben platform duwe publisitas sing berlebihan.

Malah yen iku ing baris karo industri saiki umum FZ / T 73036-2010 "hygrothermal rajutan jeroan" standar Johns dawa, bisa uga ora bisa kanggo entuk efek termal ing publisitas.Kaping pisanan, fungsine bakal kena pengaruh lingkungan, contone, ing lingkungan sing garing banget, ora ana kemampuan nyerep panas;Sareh, panyerepan Kelembapan serat lan release panas minangka proses dinamis, kang ora gampang kanggo njaga suhu pancet.Yen kelembapan ora bisa dibuwang kanthi pas wektune, serat "nyerep" kelembapan bakal nyebabake rasa ora nyaman marang sing nganggo.

Ing ringkesan, sanajan jeroan dawa "spontan panas" duwe sawetara kaluwihan, nanging konsumen ora kudu nemoni "teknologi ireng" ing sirah, gampang diproses dening konsep, gimmick bingung, nanging kudu milih miturut dikarepake, tuku nyoto.


Wektu kirim: Nov-23-2022