Kepiye cara ngumbah kaos kaki putih kanthi efektif?

Tips kanggo ngumbah kaos kaki

Stoking katun biasa, rendhem ing banyu resik kanggo bab 2 jam, banjur rub sabun karo banyu panas knead wisuh;

Stoking, kaos kaki nilon, lan liya-liyane kudu digosok alon-alon ing banyu sabun ing ngisor 40 ° nalika ngumbah, aja digosok kanthi kuat;

Nalika ngumbah kaos kaki wol, pisanan Cut sabun netral karo kurang alkali menyang bêsik saponifikasi, sijine ing banyu panas kanggo dissolve, lan banjur sijine kaos kaki ing sawise banyu cools mudhun, rendhem mau, banjur alon-alon scrub karo tangan.

Kaos kaki serat pring: Struktur pori ultra-apik khusus ing jero serat pring ndadekake kapasitas adsorpsi sing kuat, bisa nyerep formaldehida, benzena, toluene, amonia lan zat-zat mbebayani liyane ing udara, lan ngilangi ambu ora enak.Self-cleaning lan poto-cleaning fungsi: desugar lan lemak aman teknologi dhuwur-tech, patri karo lenga lan banyu misahake ngumbah tanpa ngumbah Penyetor, sawise nganggo srengenge bisa.

Carane ngumbah kaos kaki putih

1. Yen kaos kaki putih kuning, bisa direndhem ing larutan deterjen umbah-umbah suwene 30 menit sadurunge dicuci.Kanggo noda susu ing sandhangan, deterjen umbah-umbah bisa digunakake kanggo pretreatment noda, lan banjur ngumbah normal.

2. Pisanan sijine kaos kaki ing banyu kanggo knead kaping sawetara, ora sijine deterjen sembarang;Banjur wring metu, odhol ing sisih paling reged paling angel kanggo ngresiki, kanggo jas sethitik oh;Banjur dilebokake paling sethithik limang menit, lan sampeyan bakal bisa ngumbah kanthi gampang nganggo sabun.Ora ana masalah maneh karo kaos kaki putih.Coba!

3. Banyu beras: Banyu beras minangka deterjen alami lan agen penghapus noda ing pawon.Kaos kaki putih sing reged bakal dikumbah sawise direndhem ing banyu beras sajrone 20 menit, lan bakal gampang diresiki.

4. Wêdakakêna ngumbah lan sabun: sawise kaos kaki putih dadi kuning, luwih dhisik direndhem nganggo bubuk cuci kira-kira 10 menit, banjur gosok kaping pirang-pirang nganggo tangan, banjur mbilas kaping 2, banjur rendhem nganggo sabun kira-kira 5 menit (ora. ing banyu, langsung ing sinetron ing baris), lan banjur gosok hard kanggo sawetara wektu, wisuh resik karo banyu.

5. Baking soda: Ngumbah kaos kaki putih nganggo soda manggang sing diencerke bisa nindakake keajaiban.

6. Bubuk pemutih: Tambah bubuk pemutih menyang larutan deterjen umbah-umbah, lan rendhem kaos kaki putih nganti 20 utawa 30 menit sadurunge ngresiki.

 


Wektu kirim: Nov-16-2022