Apa bayi tanpa alas kaki apik utawa nganggo kaos kaki?Akeh ibu sing nyesel ora ngerti awal!

Akeh wong tuwa sing milih nganggo kaos kaki kanggo anak-anake, amarga wedi yen lemah bisa reged banget, wedi yen anak-anake bakal kena infeksi bakteri ing lemah lan lara, lan sawetara wong tuwa wedi yen lemah banget. teles lan kadhemen, wedi yen Kelembapan awak bayi abot banget kanggo nimbulaké penyakit liyane.

Nanging ora nganggo alas kaki ora medeni kanggo bocah-bocah, malah ana sawetara keuntungan sing didhelikake kanggo wong tuwa.

Ing ngisor iki sawetara keuntungan duwe bayi tanpa alas kaki kanggo wong tuwa.Lat dideleng.

● Bisa nyuda wutah saka bakteri

Anak-anak saiki ana ing periode pertumbuhan sing cepet, metabolisme banget sregep, cepet banget, nyebabake bocah-bocah kringet utamane.

Lan bocah kasebut utamané aktif, dolanan, ing wektu iki, sikil cilik bayi gampang banget kringet, utamane ing mangsa panas, yen wong tuwane meksa nyelehake kaos kaki sing kandel bocah kasebut, aja menehi anak kesempatan kanggo ambegan. , supaya sikil anak wis dijamin, bakal supaya kaki anak khusus panas, bakal gawé akèh kringet.

Yen sikil bayi wis ana ing lingkungan sing lembab, bakteri bakal gampang banget.Ing kasus sing abot, malah bisa nyebabake infeksi.Dadi, kadhangkala bayi tanpa alas pancen apik kanggo dheweke.

● Nambah fisik bayi

Sikil bayi ing acupoints lan pembuluh getih sugih banget, yen bayi barefoot ing lemah, iku banget bisa kanggo ningkataké sirkulasi getih saka kabèh awak bayi, nyepetake metabolisme awak bayi, bisa mbantu bayi kanggo discharge keluwihan materi nang awak sanalika bisa, nanging uga bisa olahraga awak bayi.

Ora mung kuwi, ana akeh acupoints ing sikil lan organ manungsa uga disambungake, bayi tanpa alas kaki ing lemah kanggo mlaku, nanging uga bisa ngleksanani kabeh organ awak bayi, ningkatake daya tahan bayi lan kualitas fisik.

● Nguatake sistem sensori bayi

Sikil cilik bayi ora mung sugih ing pembuluh getih, nanging uga ujung saraf sing paling sugih ing kabeh awak, sing uga minangka prinsip piring tekanan driji.

Sapa wae sing wis nate nglebokake papan tekanan driji ngerti yen lara, lan amarga ujung saraf sing ditekan.Nanging sanajan lara, tekanan iku apik kanggo sampeyan.

Kanggo bayi, bisa ngleksanani sistem sensori bayi, kayata bayi mlaku ing sikil dalan ing kontak karo sawetara hard, sawetara alus, supaya bisa nambah kawruh bayi ing donya.

Sawetara iku panas utawa kadhemen, supaya raos bola-bali banget ono gunane kanggo ngleksanani sistem sensori anak, lan memori anak uga mbiyantu, ing tembung, Bare feet kanggo pembangunan fisik anak ing kabeh aspek iku keuntungan gedhe banget.


Wektu kirim: Nov-16-2022