Industri kaos kaki lan industri mutiara duwe otak ing lemah Modal otak industri LanZhuo wis entuk asil penting maneh

Sawetara dina kepungkur, ing patemon kick-off saka kegiatan seri Dina Telekomunikasi Sedunia dianakaké ing Shaoxing, Lanzhuo lan Zhuji Radio lan Television Information Technology Co., Ltd. resmi nandatangani kontrak karo Zhuji Hosiery Industry lan Pearl Industry Brain, kang tegese. Lanzhuo wis nggawe prestasi landmark liyane ing njelajah model inovasi "Internet industri + otak industri", lan minangka langkah penting kanggo ngedongkrak reformasi digital Provinsi Zhejiang.

Rapat kasebut dianakake dening Pemerintahan Rakyat Kota Shaoxing lan disponsori dening Shaoxing Industrial Internet Innovation and Development Co., Ltd., anak perusahaan Lanzhuo.Konferensi kasebut disiarkan langsung ing platform kayata "Konferensi Bangunan Cloud" lan Kode Perusahaan Shaoxing liwat teknologi "Metauniverse", lan luwih saka 480 perusahaan ing kutha kasebut nonton acara kasebut.Cao Tuhong, Wakil Sekretaris Jenderal Pemerintahan Rakyat Kota Shaoxing, Zhang Yongming, Sekretaris Kelompok Kepemimpinan Partai lan Direktur Jenderal Biro Ekonomi lan Teknologi Informasi Shaoxing, Yu Lingyan, Wakil Direktur Jenderal lan liya-liyane rawuh ing rapat kasebut.

01. Otak loro industri wis dileksanakake kanggo ningkatake digitalisasi industri kaos kaki lan industri mutiara

Industri kaos kaki tansah dadi industri utama sing penting sing ndhukung pangembangan ekonomi Shaoxing kanthi kualitas dhuwur."Mesin kaos kaki ing Zhuji banter, lan donya duwe sepasang kaos kaki".Industri kaos kaki Shaoxing bisa nyathet luwih saka siji-katelu saka dodolan global;Industri mutiara minangka komponen penting ing industri fashion nasional.Zhuji dikenal minangka "kutha kelairan mutiara banyu tawa ing China", lan duwe pasar profesional mutiara paling gedhé lan siji-sijine taman industri karakteristik provinsi ing China.Minangka bagéyan penting saka ekonomi nasional, industri kaos kaki lan industri mutiara mbutuhake urgent transformasi industri.

Minangka basis digital gabungan otak industri Zhejiang, sistem operasi industri Lanzhuo supOS ndhukung kanthi lengkap digitalisasi industri kaos kaki lan industri mutiara Shaoxing.Ing sisih perusahaan, kabeh data perusahaan kaos kaki lan jalur produksi mutiara bisa dikirim menyang mesin kaos kaki lan otak industri mutiara kanthi wektu nyata, nyedhiyakake potret digital sing akurat kanggo perusahaan.Situasi produksi lan tingkat kesehatan saben perusahaan jelas kanthi cepet, nyedhiyakake dhasar kanggo nggawe keputusan.Ing sisih pamrentah, atlas industri lan peta rantai industri dibentuk adhedhasar potret perusahaan kanggo menehi dhasar ilmiah kanggo pamrentah ngembangake industri kasebut. 

Kajaba iku, "Otak Industri" bakal nggedhekake fungsi pasokan produksi lan pemasaran, dhukungan industri, manajemen dhukungan, analisis data sing jero, siaran langsung industri, pusat perbelanjaan online, lan liya-liyane kanggo nyedhiyakake layanan sing akurat kanggo perusahaan lokal.

02. Model Inovasi "Otak Industri" Lanzhuo Nampa Prestasi Penting

Saiki, pusat data gedhe industri kaos kaki, pusat awan lan sistem liyane wis diaktifake, kanthi luwih saka 2000 perusahaan ngakses.Njupuk industri kaos kaki minangka titik wiwitan, Lanzhuo bakal nggabungake hulu lan hilir industri kaos kaki kanggo nyedhiyakake layanan digital sakabèhé, lan mbangun kluster industri modern industri kaos kaki fashion lan mutiara ayu tingkat 100 milyar. 

Dipimpin dening reformasi digital Provinsi Zhejiang, Lanzhuo aktif njelajah mode inovasi "otak industri", nyepetake pambangunan sistem ekonomi digital Zhejiang 3.0 kanthi inti "otak industri + pabrik masa depan", ndhukung ngrampungake 25 otak industri. online ing situs web pamaréntah provinsi Zhejiang lan portal otak industri, fokus ing construction saka serat kimia, industri kimia, motor, sandhangan Intelligent photovoltaic industri otak.

Liwat teknologi enggo bareng, bakat lan unsur liyane, kita bakal ningkataké terobosan inovasi lan transformasi prestasi teknologi, mbisakake optimasi lan nganyarke industri tradisional, lan entuk jangkoan lengkap aplikasi transformasi digital saka Enterprises industri ndhuwur ukuran ditetepake.Lanzhuo bakal terus njupuk supOS minangka basis inti, nyedhiyakake layanan digital kanggo perusahaan industri, lan nyepetake proses reformasi digital Provinsi Zhejiang.

Babagan International Intelligent Manufacturing Online Expo

Kanggo mbangun ekosistem manufaktur sing sehat, harmonis lan terus berkembang, perlu duwe platform layanan publik sing dipercaya dening kabeh pihak kanggo menehi dhasar lan njamin kerjasama win-win.

Platform International Intelligent Manufacturing Online Expo nyedhiyakake kerjasama ekologis kanthi mode pameran online anyar, sistem interaksi pasokan lan panjaluk, layanan platform sing fleksibel lan praktis, lan tim operasi profesional kanggo nyedhiyakake pilihan produk, pasokan lan permintaan docking, komunikasi lan layanan kerjasama ing lapangan profesional manufaktur cerdas, yaiku upgrade lengkap mode kerjasama ekologis manufaktur cerdas.

Fokus Dina iki

115 perusahaan Zhuji kanthi kawicaksanan [detail]

115 Perusahaan Zhuji nyapu Shanghai kanthi intelijen lan inovasi

Dianjurake pameran

Simposium Industri Tekstil lan Garmen Kamboja China dianakaké ing Phnom Penh

Tanggal 8 April, Sun Ruizhe, Presiden Federasi Industri Tekstil China, mimpin perusahaan tekstil lan busana China ngunjungi Kamboja lan nganakake rapat ing Phnom Penh [Detail]

"Sabuk lan Dalan" wis dadi fokus investasi jaban rangkah ing industri tekstil China

Zhejiang njupuk timbal "stabilitas" ing separo pisanan saka kertu laporan ekonomi

Ing 2019, jaring kaos kaki gedhe bakal ngluncurake tata letak strategis offline kanthi lengkap

Survei musim semi saka Asosiasi Mesin Tekstil China bali kanthi beban lengkap: 5 kategori mesin tekstil


Wektu kirim: Sep-15-2022