Kaos Kaki Datar Slip-on Katun Putih Kartun Putih Polos Kanggo Wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet
Panggonan Asal: Jilin, China
Jeneng merek: Sifot
Nomer Model: SFT12-WS-8
Jinis Pasokan:Item ing Simpenan
Jumlah kasedhiya: 1000
Bahan : Katun/Spandex
Fitur: Sporty, Anti-Bacterial, Breathable, Anti-slip
Teknik: rajutan
Jenis Kelamin: Wanita
Dawane: CREW
Mangsa: Panas
Gaya: Reguler
Tipe Kaos Kaki: Kasual
Tipe Pola: Solid
Ketebalan: Standar
7 dina sampel supaya lead time: Dhukungan
Metode tenun: rajutan
Jeneng produk: Kaos Kaki Datar Slip-on Katun Kartun Putih Tinggi Polos Kanggo Wanita
Kata Kunci: KAOS
Bahan utama kaos kaki: Katun + spandex
Werna: Nuduhake Gambar
OEM: Acceptaple
MOQ: 10 pasang
Paket: 10 Pasang/OPP tas
Ukuran: one size
wektu sampel: 7 dina
Wektu pangiriman: 1 ~ 3 dina

Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan: Barang Tunggal
Ukuran paket tunggal: 23X5X5 cm
Bobot reged tunggal: 0,030 kg
Tipe Paket: 10 pasang dalam satu tas opp.
Lead Time:
Jumlah (pasangan) 1 – 10 11 – 1000 > 1000
Est.Wektu (dina) 3 7 Kanggo rembugan
Spesifikasi
item
nilai
Panggonan Asal
Cina
saka
Jilin
Jeneng merek
Sifot
Nomer Model
SFT12-WS-8
Tipe Penyetor
Item ing Simpenan
Lumbung
10000
Bahan
Spandex / katun
Fitur
Sporty, Anti-Bacterial, Breathable, Anti-slip
Teknik
rajutan
WOGender
WANITA
mangsa
Spring
Tipe Kaos Kaki
Kasual
kekandelan
Standar
7 dina sampel supaya lead time
Nyokong
Metode tenun
rajutan
Gaya
Biasa
Jinis produk
Kaos kaki
dawa
punggawa
Tipe Pola
padhet
jeneng produk
Kaos Kaki Datar Slip-on Katun Putih Kartun Putih Polos Kanggo Wanita
tembung kunci
kaos kaki
Bahan utama kaos kaki
Katun + spandex
warna
WARNA MIX
OEM
Ditampa
MOQ
10 pasang
Paket
10 pasang/tas OPP
Ukuran
siji ukuran
Wektu sampel
7 dina
wektu pangiriman
1~3 dina
Profil Perusahaan1 2 3 4 5 7 8 9 10 16 17 18 19
Jilin Sifot Economy & Trade Co., Ltd. dumunung ing Liaoyuan City, ibukutha kaos kaki internasional ing China.1. Kualitas Iku Budaya Kita .2.2 pabrik - +500 buruh- +30000 desain- +pesenan cilik - pengiriman cepet).3.90% saka peralatan produksi kita diimpor saka Jepang lan Jerman kanggo nawarake para pelanggan PRODUK keuntungan kompetitif sing paling apik.4. TIM MANAJEMEN KAMI ADALAH TIM MANAJEMEN PEMBICARA NATIVE MULTINATIONAL.5.PRODUK UTAMA KAMI IALAH : kaos kaki pria.kaos kaki wanita, kaos kaki olahraga, kaos kaki prau, kaos kaki bayi lan kaos kaki anak.Kita duwe pakurmatan kanggo ngladeni akeh perusahaan kaos kaki sing misuwur ing saindenging jagad.SELAMAT MENJADI SALAH SATU PELANGGAN "VIP" TOP".Kita pitados bilih "KUALITAS JIWA ENTERPRISE".
Review apik
FAQ
1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Jilin, China, wiwit taun 2019, adol menyang Pasar Domestik (60.00%), Amerika Lor (20.00%), Amerika Kidul (5.00%), Asia Tenggara (5.00%), Eropa Timur (4.00%), Oceania (3,00%), Eropa Kulon (3,00%).Gunggunge ana 201-300 wong ing kantor kita.2.carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah Inspeksi pungkasan sadurunge kiriman; 3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Kaos kaki4.kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Pangiriman cepet;Custom nampa;Paypal nampa;mbalekaken pembayaran yen duwe masalah kualitas;Kanthi kita: Pembayaran sampeyan aman lan bisnis aman.5.layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CIF, EXW, Pangiriman Ekspres;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,CNY;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, MoneyGram, PayPal, Western Union, Awis;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan