Kaos kaki renda retro gaya etnik Korea kaos kaki wanita musim semi dan musim panas bunga baru Eropa dan Amerika pabrik grosir

Katrangan singkat:

Merk

Sifot

Bahan

78% Katun, 22% Poliester

umur ditrapake

Wong diwasa 36-40 kaki

Proses

Jacquard

Fungsi

Kelembapan wicking


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

ITEM

Kaos kaki renda retro gaya etnik Korea kaos kaki wanita musim semi dan musim panas bunga baru Eropa dan Amerika pabrik grosir

PARAMETER

Merk

Sifot

Bahan

78% Katun,22%Polyester

umur ditrapake

Wong diwasa 36-40 kaki

Proses

Jacquard

Fungsi

Kelembapan wicking

mangsa

Mangsa kabèh

MOQ

100pasangan (sample order welcome)

Ukuran

33cm * 24cm * 25cm

Bobot

0.028kg

kekandelan

Standar

Sapa Kita?

Jilin Sifot Economy & Trade Co., Ltd. yaiku perusahaan kanthi produksi lan adol pangembangan desain, kanthi hak impor lan ekspor. Perusahaan kita kantor pusat ing Liaoyuan.sing dikenal minangka ibukutha industri kaos kaki Cina.
Perusahaan kita wis ngenalake mesin nyulam hosiery sing dikontrol komputer lan peralatan desain.Kita bisa ngasilake kaos kaki katun, kaos kaki serat bambu, kaos kaki modal, kaos kaki katun organik, lan liya-liyane kanggo wong diwasa lan bayi.
Kita duwe hak ekspor & impor, lan kita duwe pengalaman sugih lan pabrik profesional dhewe kang bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan ketemu syarat pelanggan.Mulane, kita ngerti produk kita, kabutuhan pelanggan lan pasar banget.Kita temtunipun bisa kurban customer tepat produk kualitas dhuwur karo rega murah lan pangiriman cepet.

FAQ

1. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

2. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
KAOS kaki, MASKER WAJAH, SALEM, SERAGAM SEKOLAH, PRODUK OLAHRAGA

3. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Tim profesional kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri
Copperation karo onetouch saka alibaba karo layanan apik tenan ing finance lan logistik

4. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, Pangiriman Ekspres;
Mata uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/PD/A, MoneyGram, Kertu Kredit, PayPal, Western Union, Awis, Escrow;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina

Tampilan Detail Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan