Sifot Autumn lan musim dingin gaya olahraga gaya kaos kaki katun tabung dawa pasangan Eropa lan Amerika

Katrangan singkat:

Merk

Sifot

Bahan

65% Katun, 35% Polyester

umur ditrapake

Wong diwasa 40-44 kaki

klasifikasi

Kaos kaki katun

Proses

Jacquard


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

ITEM Sifot Autumn lan musim dingin gaya olahraga gaya kaos kaki katun tabung dawa pasangan Eropa lan Amerika
PARAMETER

Merk

Sifot

Bahan

65% Katun, 35% Polyester

umur ditrapake

Wong diwasa 40-44 kaki

klasifikasi

Kaos kaki katun

Proses

Jacquard

Kaos Kaki Jarum Tunggal

ya wis

mangsa

Mangsa kabèh

MOQ

100 pasang (sample order welcome)

Bobot

0,055 kg

kekandelan

Standar

Kaluwihan Kita

Filosofi Jilin Sifot:Kemitraan sing paling apik nggambarake hubungan sing dipercaya lan ngormati kanthi keuntungan bebarengan, sing ndadekake asil sing luwih sukses.

Pernyataan Misi:Tansah ngluwihi pangarepan pelanggan;Nggawe hubungan jangka panjang karo pelanggan;Customer-oriented;Rega sing kompetitif; Kejujuran lan integritas;pangiriman tepat wektu;Nyedhiyakake produk kualitas paling dhuwur.

FAQ

Q1.Apa sampeyan bisa nggawe desain lan paket sing disesuaikan?
<< Babar blas ditrima, layanan OEM thukul munggah kanggo akèh taun, matur nuwun.

Q2.Apa prosedur layanan OEM sampeyan?
<< Konfirmasi kriya saka customer, kanggo ngowahi lan banjur nggawe conto.
<< Nggawe sampel counter ing 2-3 dina.(Kita menehi conto gratis nanging ora kalebu barang)
<< Sawise kualitas, rega, lan rincian packing dikonfirmasi, kita bisa miwiti produksi massal.
<< Konfirmasi rincian kiriman produk lan kargo sawise pengawasan bisa dikirim.

Q3.Apa MOQ lan rega.
<< MOQ kita 2000-3000 pasang saben werna saben ukuran saben desain.Yen sampeyan tuku saham, sampeyan bisa tuku jumlah sing dibutuhake.
<< Rega FOB kita adhedhasar desain, materi, ukuran lan jumlahe.

Q4.Kepiye babagan biaya sampel lan wektu sampel.
<< Yen kita duwe kaos kaki ing Simpenan, siji sampel padha bisa dikirim menyang sampeyan karo barang ngumpulake.
<< Gunakake benang sing kasedhiya ing maket, wektu sampel kira-kira 2-3 dina sawise desain dikonfirmasi.

Q5: Apa sampeyan gelem menehi tandha perjanjian non-disclosure supaya aku luwih mutusake kerja bareng karo sampeyan?
<< Ya.Mesthi wae.Kita pengin mlebu lan njaga bathi lan rahasia para pelanggan.Tanpa ijin pelanggan, kita ora bakal nuduhake desain pelanggan menyang umum.

Tampilan Detail Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan