Sifot Kualitas tinggi Hip-pop fashion tie dye kaos kaki tabung katun tebal kaos kaki olahraga kru

Katrangan singkat:

Bahan 75% katun + 12% nilon + 3% spandex
Ukuran Eropah: 37-44 US: 6-9 / Bisa Customized
Desain Desain khusus kanthi logo
mangsa Autumn / mangsa
MOQ 10 pcs/Pesanan cilik bisa ditampa kanggo ing item Simpenan


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

jeneng Sifot Kualitas tinggi Hip-pop fashion tie dye kaos kaki tabung katun tebal kaos kaki olahraga kru
Bahan 75% katun + 12% nilon + 3% spandex
Ukuran Eropah: 37-44 US: 6-9 / Bisa Customized
Desain Desain khusus kanthi logo
mangsa Autumn / mangsa
MOQ 10 pcs/Pesanan cilik bisa ditampa kanggo ing item Simpenan
pambayaran T / T UTAWA L / C UTAWA Western Union UTAWA MoneyGram
Paket kaos kaki Kalebu kothak kertas, tas OPP lan karton / Bisa disesuaikan

Apa We Do?

Kita minangka produsen kaos kaki profesional sing duwe spesialisasi ing kaos kaki kualitas kanggo klompok umur sing beda-beda kanthi jumlah jarum beda saka 96N nganti 200N, kalebu kaos kaki desain fashion & anyar, kaos kaki sublimasi, kaos kaki bambu, kaos kaki olahraga.
Kaos kaki sing paling khusus yaiku kaos kaki anyar pria & wanita lan kaos kaki olahraga sing kalebu desain rajutan uga sublimasi.Kanthi kaos kaki desain anyar lan apik, kita bakal menehi dhukungan, perlindungan lan rasa fashion sing tepat.

We Njamin

(1) Wangsulan Cepet & Komunikasi Profesional, mbantu kita ngirit wektu akeh;
(2) Kualitas apik, kualitas akeh sing padha karo sampel sing dikonfirmasi;
(3) Pangiriman ing wektu.

FAQ

1: Kepiye sampeyan ngirim barang lan kepiye carane mlebu log?
Kanggo conto, kita bakal ngirim ing 3 dina (kita ngirim sampel yen sampeyan bisa mbantu mbayar biaya pengiriman).
Kanggo pesenan gedhe, butuh 15 dina kanggo rampung, wektu pengiriman yaiku 5-7 dina.

2: Apa sampeyan bisa nggawe desain lan kemasan khusus?
Kita bisa ngatur kertu kertas gratis yen sampeyan pesen luwih saka 500 pasang.
Kanggo kaos kaki, moq yaiku 500 pasang kanggo saben desain.

3: Apa aku bisa nyampur barang kanggo nggawe pesenan?
Iku ok kanggo campuran desain beda, kita wis mlebu kode ing katalog kita.
Mangga hubungi kita kanggo njupuk katalog kaos kaki.

Tampilan Detail Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan