Sifot Socks produsen kaos kaki olahraga katun kru khusus pria, kaos kaki pria fashion Jacquard cetak 3D

Katrangan singkat:

Bahan

90% Katun, 10% Polyester

warna

Minangka Show / werna adat

Sampel

Gratis 3-5 dina kanthi pengiriman barang

Pangiriman

5-10 dina sawise pembayaran (Pesenan luwih saka 500 kanggo rembugan)


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Jeneng produk

Sifot Socks produsen kaos kaki olahraga katun kru khusus pria, kaos kaki pria fashion Jacquard cetak 3D

Bahan

90% Katun, 10% Polyester

warna

Minangka Show / werna adat

Sampel

Gratis 3-5 dina kanthi pengiriman barang

Pangiriman

5-10 dina sawise pembayaran (Pesenan luwih saka 500 kanggo rembugan)

Logo

Miturut desain customer

Pengiriman

DHL utawa Fedex, Miturut Air, Miturut Segara.

pangandikan

Kabeh ukuran ing sembarang werna kasedhiya, uga kita bisa gawé minangka requirement,

yen sampeyan duwe masalah, aja ragu-ragu hubungi.

Kaluwihan Kita

Filosofi Jilin Sifot: Kemitraan sing paling apik nggambarake hubungan sing percaya lan ngormati kanthi keuntungan bebarengan, sing ndadekake asil sing luwih sukses.

Pernyataan Misi: Tansah ngluwihi pangarepan pelanggan;Nggawe hubungan jangka panjang karo pelanggan;Customer-oriented;Rega sing kompetitif; Kejujuran lan integritas;pangiriman tepat wektu;Nyedhiyakake produk kualitas paling dhuwur.

Perusahaan nindakake layanan khusus, bisa ngatur logo, label, pola, lsp;ndhukung printing selaras, tenun lan pangolahan liyane.Nyedhiyani MOQ kurang, 50 pasang bisa diprodhuksi.Ing wektu sing padha nyedhiyakake layanan sampel gratis.

Sugeng rawuh dadi salah sawijining pelanggan "VIP" sing paling dhuwur.Kita pitados bilih "Kualitas punika nyawa saka perusahaan". Sampeyan olèh hubungi kita ing sembarang wektu. Kita janji kerjasama lengkap ing respon 24 jam.

FAQ

Q1.Kenapa milih kita?
Kita minangka pabrik, kita minangka tim desain profesional lan rega sing kompetitif, bisa menehi jaminan kualitas sing paling apik.

Q2.Carane pesen?
Hubungi manajer perdagangan liwat email kanggo informasi produk liyane. Banjur kita bisa mriksa kualitas liwat sampel, konfirmasi
sampel lan manggonake pesenan.

Q3.Apa produk kasebut ramah lingkungan?Apa ala kanggo kesehatan manungsa?
Ya, produk lan bahan kita wis disertifikasi kanthi sertifikat safety, sing aman lan sehat kanggo awak manungsa.

Q4.Apa sampeyan bisa nyithak logo kita dhewe?Apa sampeyan nampa gaya khusus kita dhewe?
Ya, kita bisa nyithak logo customer.Fully tindakake wishes customer kanggo modifikasi gaya produk.

Tampilan Detail Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan