Sifot Spaceman pria tabung tengah katun kaos kaki tren kepribadian Eropa lan Amerika grosir

Katrangan singkat:

asli: Jilin, China
Kelompok Umur: diwasa

Fungsi

Breathable, antibakteri, kringet nyerep

Sampel: Ing 3 dina
Pangiriman: 3-15 dina sawise pembayaran (Pesenan luwih saka 5000 kanggo rembugan)


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

Jeneng produk: Sifot Spaceman pria tabung tengah katun kaos kaki tren kepribadian Eropa lan Amerika grosir
asli: Jilin, China
Kelompok Umur: diwasa
Fungsi Breathable, antibakteri, kringet nyerep
Sampel: Ing 3 dina
Pangiriman: 3-15 dina sawise pembayaran (Pesenan luwih saka 5000 kanggo rembugan)
OEM: Ditrima
Logo Pelanggan: Miturut desain customer
Bahan 80% Katun, 20% Polyester
Pangiriman: DHL utawa Fedex, Miturut Air, Miturut Segara.
Cathetan: Kabeh ukuran ing sembarang werna kasedhiya, uga kita bisa gawé minangka requirement, yen sampeyan duwe masalah, aja ragu-ragu kanggo hubungi.

Kaluwihan Kita

Perusahaan kita kantor pusat ing Liaoyuan.which dikenal minangka ibukutha industri kaos kaki Cina.Perusahaan kita wis ngenalake mesin nyulam hosiery sing dikontrol komputer lan peralatan desain.Kita bisa ngasilake kaos kaki katun, kaos kaki serat bambu, kaos kaki modal, kaos kaki katun organik, lan liya-liyane kanggo wong diwasa lan bayi.

Kita duwe tim desain lan pangembangan profesional, Kita uga bisa ndhukung layanan khusus adhedhasar desain lan karya seni sampeyan dhewe.Kanggo saben pesenan, kita ngontrol kualitas kanthi serius saka milih bahan, nyetak, jahitan, pengepakan nganti pengiriman pungkasan.

Kemasan

Packing eceran:We offer tas opp individu, kertu header, pancing plastik etc, kanggo packing eceran.
Packing khusus:Kita uga nawakake layanan pengepakan khusus, kanthi logo utawa merek sampeyan dicithak ing label sampeyan.
Ekspor packing:Kita nggunakake karton ekspor karo tandha kanggo pangayoman saka cara long shipping.

Pengiriman

Kanggo kontrak gedhe:Kita duwe sejarah kerja sama sing dawa karo perusahaan kapal internasional, saengga bisa menehi layanan transportasi sing paling apik.
Kanggo conto & pesenan cilik:Kita uga duwe hubungan apik karo perusahaan ekspres internasional kayata FedEx, UPS lan DHL etc, sing ngidini kita nawakake biaya pengiriman sing paling apik kanggo para pelanggan.

Tampilan Detail Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan