Kaos kaki wanita Sifot kaus kaki tabung gaya Korea kaus kaki gaya Harajuku kaos kaki anak sapi musim semi dan musim gugur jalanan tabung panjang kaos kaki mandarin

Katrangan singkat:

Merk

Sifot

Bahan

80% Katun, 20% Polyester

umur ditrapake

diwasa

klasifikasi

Kaos kaki katun

warna

Biru, Ireng


Detail Produk

Tag produk

Paramèter

ITEM Kaos kaki wanita Sifot kaus kaki tabung gaya Korea kaus kaki gaya Harajuku kaos kaki anak sapi musim semi dan musim gugur jalanan tabung panjang kaos kaki mandarin
PARAMETER

Merk

Sifot

Bahan

80% Katun, 20% Polyester

umur ditrapake

diwasa

klasifikasi

Kaos kaki katun

warna

Biru, Ireng

Fungsi

Nyerep kringet

mangsa

Mangsa kabèh

MOQ

100 pasang (sample order welcome)

Ukuran

33cm * 24cm * 25cm

Bobot

0,05 kg

kekandelan

Standar

Syarat-syarat pembayaran

TT / Western Union / Paypal

PENGIRIMAN

DHL / UPS / FedEx / TNT / EMS / Miturut Air

Kaluwihan Kita

Perusahaan nindakake layanan khusus, bisa ngatur logo, label, pola, lsp;ndhukung printing selaras, tenun lan pangolahan liyane.Nyedhiyani MOQ kurang, 50 pasang bisa diprodhuksi.Ing wektu sing padha nyedhiyakake layanan sampel gratis.

Kita wis nggawe hubungan bisnis sing apik karo pelanggan saka ing omah lan ing luar negeri.Pasar manca kita kalebu Asia, Kanada, Inggris, Italia, Amerika Serikat, Prancis, Jerman lan negara liya.

Tampilan Detail Produk

FAQ

Q1: carane kita bisa njamin kualitas?
A: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

Q2: Apa sampeyan duwe sawetara barang saham sing didol?
A: Ya, please kindly informasi jenis kaos kaki sing pengin.

Q3: Wonder yen sampeyan nampa pesenan cilik?
A: Nggih.Bebas bae kanggo hubungi kita .supaya kanggo njaluk pesenan liyane lan menehi klien kita luwih penak, kita nampa pesenan cilik.

Q4: Nalika aku bisa njaluk kutipan?
A: Kita biasane ngutip sampeyan sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan urgent banget kanggo njaluk kutipan. Mangga nelpon kita utawa marang kita ing mail, supaya kita bisa nganggep prioritas priksaan.

KEMASAN

Packing eceran
We offer tas opp individu, kertu header, pancing plastik etc, kanggo packing eceran.
Packing disesuaikan
Kita uga nawakake layanan pengepakan khusus, kanthi logo utawa merek sampeyan dicithak ing label sampeyan.

Ekspor packing
Kita nggunakake karton ekspor karo tandha kanggo pangayoman saka cara long shipping.

PENGIRIMAN:
Kanggo kontrak gedhe
Kita duwe sejarah kerja sama sing dawa karo perusahaan kapal internasional, saengga bisa menehi layanan transportasi sing paling apik.

Kanggo conto & pesenan cilik
Kita uga duwe hubungan apik karo perusahaan ekspres internasional kayata FedEx, UPS lan DHL etc, sing ngidini kita nawakake biaya pengiriman sing paling apik kanggo para pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan