Busana warna padhet Diverifikasi Athletic Assorts Trainer Ankle Men Socks

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

1 2 3 4 5 6 7 10 11 13

item
nilai
Panggonan Asal
Cina
saka
Jilin
Jeneng merek
Sifot
Nomer Model
SFT12-MS-4
Tipe Penyetor
Item ing Simpenan
Lumbung
10000
Bahan
100% katun
Fitur
Sporty, Anti-Bacterial, Breathable, Anti-slip
Teknik
Dirajut
jinis kelamin
wong lanang
mangsa
Panas
Tipe Kaos Kaki
Kasual
kekandelan
Standar
7 dina sampel supaya lead time
Nyokong
Metode tenun
rajutan
Gaya
Biasa
Jinis produk
Kaos kaki
dawa
tungkak
Tipe Pola
Print
jeneng produk
Busana Warna Solid Diverifikasi Athletic Aneka Trainer Kaos Kaki Pria
tembung kunci
kaos kaki
warna
Gambar Nuduhake
Ukuran
siji ukuran
Bahan utama kaos kaki
Katun Spendeks
Paket
10 pasang/tas OPP
MOQ
10 pasang
OEM
Ditampa
Wektu sampel
7 dina
wektu pangiriman
1~3 dina
Profil Perusahaan
Jilin Sifot Economy & Trade Co., Ltd. dumunung ing Liaoyuan City, ibukutha kaos kaki internasional ing China.1. Kualitas Iku Budaya Kita .2.2 pabrik - +500 buruh- +30000 desain- +pesenan cilik - pengiriman cepet).3.90% saka peralatan produksi kita diimpor saka Jepang lan Jerman kanggo nawarake para pelanggan PRODUK keuntungan kompetitif sing paling apik.4. TIM MANAJEMEN KAMI ADALAH TIM MANAJEMEN PEMBICARA NATIVE MULTINATIONAL.5.PRODUK UTAMA KAMI IALAH : kaos kaki pria.kaos kaki wanita, kaos kaki olahraga, kaos kaki prau, kaos kaki bayi lan kaos kaki anak.Kita duwe pakurmatan kanggo ngladeni akeh perusahaan kaos kaki sing misuwur ing saindenging jagad.SELAMAT MENJADI SALAH SATU PELANGGAN "VIP" TOP".Kita pitados bilih "KUALITAS JIWA ENTERPRISE".
review apik
FAQ
1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Jilin, China, wiwit taun 2019, adol menyang Pasar Domestik (60.00%), Amerika Lor (20.00%), Amerika Kidul (5.00%), Asia Tenggara (5.00%), Eropa Timur (4.00%), Oceania (3,00%), Eropa Kulon (3,00%).Gunggunge ana 201-300 wong ing kantor kita.2.carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah Inspeksi pungkasan sadurunge kiriman; 3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Kaos kaki4.kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Pangiriman cepet;Custom nampa;Paypal nampa;mbalekaken pembayaran yen duwe masalah kualitas;Karo kita: Pembayaran sampeyan aman lan bisnis aman.

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CIF, EXW, Pangiriman Ekspres;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,CNY;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, MoneyGram, PayPal, Western Union, Awis;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina













  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan